Program


Összefogás Gála

Összefogás Gála

A szakma, ha összefog – színházi emberek színházi emberekért!

Egyszeri és megismételhetetlen lesz, mi is nagyon várjuk, gyertek!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 16. vasárnap, 20:00

Összefogás Gála I-II.
A szakma, ha összefog – színházi emberek színházi emberekért!

 Áprilisban, az első karanténsokk után, amikor nyilvánvaló lett, hogy a válság miatt a színházi emberek közül – dolgozzanak akár a rivaldában, akár a takarásban – nagyon sokan kerülnek megoldhatatlannak tűnő egzisztenciális helyzetbe, a Városmajori Szabadtéri Színházban azonnal körvonalazódott egy, a szakma megsegítésére létrehozott, felajánlásokon szakmai és emberi együttműködésen, szolidaritáson alapuló, nagyobb léptékű gálaelőadás terve. Nagyobb léptékű, mert az igazi összefogás mindig léptékváltást is feltételez.

Az eseményről akkor úgy képzeltük, hogy a privát szabadságunk visszanyerésének ünnepe és a szolidaritás felmutatása is lesz, a reményről és a közösség erejéről szól majd, és csak annyit tudtunk, hogy mindenki előtt kitárjuk a kapukat. Felhívásunkra a szakma azonnal reagált, néhány nap leforgása alatt több, mint kétszáz jelentkezés érkezett. Rengeteg kolléga, színész, zenész, előadóművész azonnal a terv mellé állt és biztosított bennünket a támogatásáról. Közülük nagyon sokan eleve segítő szándékkal, a fellépésük díját mások számára ajánlották fel.

A színház a gála létrehozására Harangi Mária rendezőt és Mátyássy Szabolcs zenei rendezőt kérte fel. Az Összefogás Gála a nagy érdeklődés miatt hamarosan kétestésre duzzadt, olyan igazi eseménnyé, ahol valamennyi fellépő vallja, hogy együtt erősebbek és talán jobbak is vagyunk. Most pedig csak annyit tudunk, hogy mindkét estén a színházi szakma színe-java vonul fel, ami már önmagában is az ügy jogosságát mutatja: augusztus 16-án többek között Haumann Péterrel és Petrával, Esztergályos Cecíliával, Koltai Róbertrel és Mácsai Pállal, szeptember 19-én Kautzky Armanddal, Vastag Tamással, Janza Katával, Détár Enikővel és Xantus Barbarával is találkozhat a közönség.

„A műsorban az összetartozás sokféle megnyilatkozására és az együttlét örömére helyezzük majd a hangsúlyt. Ha minden igaz, augusztus második felében néző és színész ismét személyesen találkozhat egymással és visszatérhet a meghittség és az intimitás a néző és a színpadon lévők közé. A műsor egyébként nagyon színes és vegyes lesz, mert minden színpadi műfaj képviselteti magát benne, de ami a legfontosabb, boldogok leszünk, hogy együtt lehetünk és visszakapjuk életünk egy fontos részét.” (Harangi Mária)

Egyszeri és megismételhetetlen lesz, mi is nagyon várjuk, gyertek!

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

További ajánlataink


Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!