Program


Parancsolatok

Parancsolatok

A Tízparancsolat mai, friss értelmezését vállalta el három éve egy költő, egy zenekar és egy grafikus. A projekt már napvilágot látott egy gyönyörű kiadvány formájában is: Farkas Wellmann Éva parancsolat-verseit Orbán Ferenc zenésítette meg, az Evilági együttes készített belőlük egyedi hangzásvilágú albumot, mely lemezmellékletként található a kötetben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 4. kedd, 17:00

Parancsolatok
Tíz vers, tíz dal, tíz grafika
Farkas Wellmann Éva és az Evilági együttes előadása

A Tízparancsolat mai, friss értelmezését vállalta el három éve egy költő, egy zenekar és egy grafikus. A projekt már napvilágot látott egy gyönyörű kiadvány formájában is: Farkas Wellmann Éva parancsolat-verseit Orbán Ferenc zenésítette meg, az Evilági együttes készített belőlük egyedi hangzásvilágú albumot, mely lemezmellékletként található a kötetben. Amelyben minden oldalt Ferencz Zoltán grafikái díszítenek, amelyek időközben már díjat is nyertek a Bukaresti Nemzetközi Grafikai Biennálén.
Hívőknek és világiaknak egyaránt ajánlható.
A budapesti, sepsiszentgyörgyi, székelyudvarhelyi, tusnádfürdői, békéscsabai premierek után a produkció Gyulán, az Almásy-kastély kápolnájában tekinthető és hallgatható meg a Boróka Magyar-Székely Kulturális Közhasznú Egyesület szervezésében.

A parancsolat-verseket felolvassa: Farkas Wellmann Éva
A parancsolat-dalokat előadja: Evilági együttes

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

musical két részben

További ajánlataink


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!