Program


PÁRCSERÉS JÁTSZMA

PÁRCSERÉS JÁTSZMA

Ami ártatlan összejövetelnek indult, hamar felforgatta a négy pár életét, amikor Sergio új, fiatal barátnője egy új játékötletet dobott be a vacsora asztalnál..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 13. kedd, 19:00

Párcserés játszma
Színes, feliratos spanyol vígjáték, 107’
R. Vicente Villanueva Sz. Eva Ugarte, Miren Ibarguren

Vannak baráti társaságok, melyek csak egy könnyed közös vacsorát töltenek el egy fárasztó nap után, mások esetleg beülnek néhány italra egy közeli bárba, és vannak olyan társaságok is, melyek swinger esteket tartanak. Ami ártatlan összejövetelnek indult, hamar felforgatta a négy pár életét, amikor Sergio új, fiatal barátnője egy új játékötletet dobott be a vacsora asztalnál. Mindenki dobja bele a kulcsát egy tálba, majd vakon mindenki választ onnan egyet, a kiválasztott kulcs tulajdonosával pedig eltölti az este hátralévő részét a hálószobában.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

További ajánlataink


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!