Program


Páros hármas, avagy az olasz Bridget Jones, slágerekkel

Páros hármas, avagy az olasz Bridget Jones, slágerekkel

Annalisa túl sok Marconak, aki a felesége helyett leginkább a munkájáért él-hal. Ám az energikus nő rájön a megoldásra: keres magának még egy férjet, akit Antonio személyében talál meg. Íme, az ideális módszer a boldogsághoz! Ráadásul Annalisa úgy tudja, nem lehet gyereke..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 11. hétfő, 19:00

Ki az, akivel majd végre a boldogság kikötőjébe érhet? Ráadásul az események továbbra sem úgy zajlanak, ahogy azt Annalisa eltervezi.

Jaia Fiastri: Páros hármas - zenés vígjáték olasz slágerekkel és élőzenével

A történetből népszerű film készül a hetvenes években Monica Vitti főszereplésével, a nyolcvanas években pedig a József Attila Színház is műsorára tűzte, Annalisa szerepében Bánsági Ildikóval.

Itt az idő újra elővenni, s rájönni, milyen édes kettesben, hát még hármasban!

Szereposztás:
Annalisan............ Fazakas Júlia
Marco.................. Kós Mátyás
Antonio................ Schlanger András
Debora................ Szíjártó Aurélia
gitáros................. Kutik Rezső

Alkotók:
Fordította: Hunyady József
Dramaturg: Lőkös Ildikó
Rendező: Szitás Barbara

A változás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

További ajánlataink


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!