Program


PénteK13 - Zene Világnapja – „Dúdolva mesélek” – BALOGH KÁLMÁN, BOGNÁR SZILVIA és GRECSÓ KRISZTIÁN

PénteK13 - Zene Világnapja – „Dúdolva mesélek” – BALOGH KÁLMÁN, BOGNÁR SZILVIA és GRECSÓ KRISZTIÁN

Keserédes és felkavaró, sírásig kacagtató történetek olvasásra és éneklésre, cimbalomra és gitárra. Három olyan alkotó-előadó találkozása ez az exkluzív este, akik évtizedek óta „dúdolva mesélnek”, és tudják, hogy a népdalok, a jazz és az élet nagy történetei egy tőről fakadnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 1. péntek, 19:00

Zene Világnapja

„Dúdolva mesélek”

BALOGH KÁLMÁN, BOGNÁR SZILVIA és GRECSÓ KRISZTIÁN zenés-mesélős estje

Keserédes és felkavaró, sírásig kacagtató történetek olvasásra és éneklésre, cimbalomra és gitárra. Három olyan alkotó-előadó találkozása ez az exkluzív este, akik évtizedek óta „dúdolva mesélnek”, és tudják, hogy a népdalok, a jazz és az élet nagy történetei egy tőről fakadnak. Ezen a pódiumesten mégis minden más fénytörésbe kerül: Balogh Kálmán cimbalomjátéka történetet mesél, Bognár Szilvia népdalai pedig Grecsó versekbe és történetekbe fordulnak át. Az író pedig velük dúdolja a magáét.

XIII. Kerületi Kártyával 20% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. Jegyek a helyszínen vagy a kult13.jegy.hu internetes oldalon válthatók.

A rendezvényeken részt venni az aktuális járványügyi előírások betartásával lehet!

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

További ajánlataink


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!