Program


PoénOK! - VAN KECMEC: DOLÁK -SALY RÓBERT ÖNÁLLÓ ESTJE. Abszurd jelenetek, dalok, diafilmek.

PoénOK! - VAN KECMEC: DOLÁK -SALY RÓBERT ÖNÁLLÓ ESTJE. Abszurd jelenetek, dalok, diafilmek.

Az előadás különlegesnek mondható, hiszen fent nevezett alig szerepel benne. Sokkal inkább meghívott vendégei népesítik be a színpadot. Többek között megjelenik a legendás Besenyő család „zsenilis” öregje: Anti bácsi, színpadra lép Naftalin Ernő „ötletológus" és feltűnik a harsány Leopold-mester.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 28. szerda, 19:00

PoénOK! - VAN KECMEC: DOLÁK-SALY RÓBERT ÖNÁLLÓ ESTJE
Abszurd jelenetek, dalok, diafilmek

Az előadás különlegesnek mondható, hiszen fent nevezett alig szerepel benne. Sokkal inkább meghívott vendégei népesítik be a színpadot.
Többek között megjelenik a legendás Besenyő család „zsenilis” öregje, Anti bácsi, aki a közönség hölgy tagjait próbálja jobb belátásra bírni. Színpadra lép Naftalin Ernő „ötletológus”, aki jó szokása szerint tudományos előadása ürügyén piszkálja a közönséget. Feltűnik a harsány Leopold-mester, aki legsikeresebb diafilm-vetítéseit közvetíti élőben és halóban. De a szerző válogat legnépszerűbb abszurd dalaiból is.

Az est hívatlan vendége lesz az a Pandacsöki Boborján is, akit ezúttal ugyan nem kérdez senki, de saját jogán mégiscsak magához ragadja a szót, és minden lehetőséget megragad, hogy felrúgja az eredeti műsortervet.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

További ajánlataink


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!