Program


Quintia ~ 10 éves jubileumi műsor

Quintia ~ 10 éves jubileumi műsor

Az idén 10 éves Quintia zenekar 2011 júliusában alakult meg. Az öttagú női együttest Beke Beáta, Kurina Laura, Németh Irma, Péter Kata és Pocsai Mária alkotja.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 4. vasárnap, 17:00

Előadásaik főleg népzenei ihletettségűek, de a klasszikus zene és a dzsessz elemeit egyaránt alkalmazzák. Első, akkor még alkalmi fellépésükre 2011. július 24-én került sor Dunaújvárosban, a Bartók színház felkérésére. A sikeres szereplésnek köszönhetően együtt maradtak, s azóta is együtt muzsikálnak.

Az együttes műsora a tagok egyéni sajátosságait és hangszeres tudásait figyelembe véve alakult ki. Igen sokoldalú, népzenei, világzenei jellegű összeállítást játszanak. A repertoárban elsősorban magyar dallamokat hallhatunk, de megtalálhatók világi dallamok feldolgozásai is.

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

További ajánlataink


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!