Program


RÁDIÓ BÉZS nyilvános műsorfelvéte /október

RÁDIÓ BÉZS nyilvános műsorfelvéte /október

A K11 színpadán élőben és nyilvánosan Frank Iván és Szerényi Gábor műsora, a Lila tinta, színes percek Örkény szellemében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 24. csütörtök, 19:00

Vendég: Horgas Eszter fuvolaművész, zenetanár. Számtalan album, zenei feldolgozás készítője, aki képes arra, hogy közelebb hozza a komolyzene világához azokat is, akik addig nem különösebben voltak annak rajongói, de otthon van a könnyűzene világában is, és akinek a koncertjei kivétel nélkül teltházasak. Ráadásul kitűnő beszélgetőpartner. Szóval nem érdemes kihagyni!

Liszkai Ágnes Szeretném ha szeretnének költészeti műsorának vendégei Gryllus Dániel és Gryllus Vilmos, a Kaláka együttes alapítói, klasszikus és mai versek zenés megszólaltatói.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

További ajánlataink


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!