Program


Recirquel: Párizs Éjjel

Recirquel: Párizs Éjjel

A Párizs Éjjel a harmincas évek perzselő varietévilágát tárja elénk, annak minden érzékiségével, bájával és tiltott vágyaival megbolondítva/felejthetetlenné téve az előadást.

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 26. vasárnap, 19:00

Mondén hangvételével a társadalom margóján élő prostituáltak, lecsúszottak és titkos szeretők csalóka életképeit állítja színpadra. A Müpa és a társulat közös produkciója a világhírű fotóművész, Brassaï jellegzetes világából merít inspirációt. Lenyűgöző artisták, táncosok és zenészek keltik életre a korszak dekadens és fülledt erotikájú világát, felidézve a századelő párizsi lokáljainak vággyal teli és szerethető miliőjét. A közönség a színpadon és annak közvetlen közelében elhelyezett asztaloknál foglal helyet. Az előadóművészek és a nézők közötti távolság eltűnik, így könnyen előfordulhat, hogy éppen Ön fölött handstandoznak, vagyis állnak majd kézen az artisták az erre a célra kivitelezett, már cirkuszi kellékekké avanzsált bisztróasztalokon. 

Az előadás jeleneteit egytől egyig Brassaï képei inspirálták, melyek a párizsi éjszaka egyedi és vakmerő pillanatait örökítették meg. Fedezze fel Ön is a Montmartre rejtett utcácskáit, zugait, tereit, amelyeken Picasso, Henry Miller, Modigliani, Josephine Baker vagy épp Brassaï burkolózott az éj sötétjébe. Kiváló jazz-zenészek, énekesek, táncosok és csodás cirkuszművészek fogják Önt különleges élményben részesíteni, feltárva a hőn áhított párizsi éjszakák titkait.

A bemutató a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében valósult meg. 

Alkotók:

Vági Bence: író, koreográfus, rendező

Sárik Péter: zeneszerző

Vági Bence, Iványi Árpád: díszlettervező

Berzsenyi Kriszta: jelmeztervező

Kiss Zsolt: világítástervező

Zsíros Gábor: társkoreográfus

Ócsai Böbe: artistamester

Vladár Tamás: alpinista-szakértő

Ipacs Szilvia: sminkmester

Marton Ádám: fodrász

Vodál Anita: rendezőasszisztens

Kiss Gabriella: díszlettervező-asszisztens

Muladi Klára: jelmeztervező-asszisztens

Recirquel Újcirkusz Társulat:

Egyed Brigitta, Farkas László, Herczeg Richárd, Illés Renátó, Lakatos Leonetta, Dittmar Laido, Pintér Áron, Veress Zsanett, Wittmann Csilla

Czigány Judit: ének

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

További ajánlataink


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!