Program


Rejtélyes történelem - Honvédtisztek az aranyláz és a Vadnyugat forgatagában.

Rejtélyes történelem - Honvédtisztek az aranyláz és a Vadnyugat forgatagában.

Miképp lehet, hogy San Diego első seriffje magyar ember volt? Igaz-e, hogy az édesapja építési vállalkozóként kilopta a cementet a helyi börtön malterjából, így az első elítélt kinyomta a falat és visszatért a kocsmába? Tényleg elszívták a békekpipát a Nagy Préri sastoll-fejdíszes indián főnökei a magyar királyság nemesi testőrségének egyik tagjával?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 25. hétfő, 19:00

Az egykori hadmérnök honvédtisztek valóban elsikkasztották az aranyláz során San Franciscóba hozott aranypor egy részét, amelynek pénzérmékké verésére koncessziót kaptak az USA kormányától? Van-e köze a kaliforniai Zinfandel bornak a mecsekalji borvidék Cirfandlijához? Miért kapta Haraszthy Ágoston „a kaliforniai bor atyja” megtisztelő címet a helyi törvényhozástól? Miért van egy bakancs a sonomai bormúzeumban látható óriás fakrokodil szájában?

Ezekre a rejtélyes kérdésekre Tóth Csaba főmuzeológustól, a Magyar Nemzeti Múzeum Éremtárának munkatársától kapunk izgalmas és szórakoztató feleleteket.

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

További ajánlataink


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!