Program


RÓMEÓ ÉS JÚLIA
5

RÓMEÓ ÉS JÚLIA

William Shakespeare RÓMEÓ ÉS JÚLIA
Interaktív színházi nevelési előadás



 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 9. hétfő, 17:00

Mi jut eszetekbe a HAGYOMÁNY szóról? Szükségünk van-e még egyáltalán ilyesmire? Ha egy közösségnek vannak/lehetnek hagyományai, egy kisebb közösség - egy család - rendelkezhet-e hasonlóképpen hagyományokkal? Több ez, mint az évfordulók ünneplése? Beleszólhat-e családunk hagyományrendszere életünk alakításába?

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket szeretnénk körbejárni VELED a kétórás színházi nevelési program során, amelyben Shakespeare egyik legismertebb művén keresztül vizsgáljuk a legfontosabb kérdést: kik vagyunk mi? Mi a legfontosabb érték az életünkben és mit gondolunk önmagunk életének alakításáról.

A Gózon Gyula Kamaraszínház ismert színész-alkotói ismét egy újfajta színházi kísérlettel jelentkeznek elsősorban fiatal nézőink számára, de mindenkit szívesen várunk, aki kíváncsi önmaga és mások véleményére, szabad megnyilvánulására.

Játszók-aktivátorok:

Benkő-Kovács Gergő, Sipos Viktória, Hajdú László,  Ivaskovics Viktor, Széll Attila, Varga Ádám

Dramaturg: Eck Attila
Mozgástervező: Nagy Henrik
Jelmeztervező: Mikes Anna
Látvány: Gyevi -Bíró Eszter
Rendező: Gyevi-Bíró Eszter

Játékidő: 120 perc szünet nélkül

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

További ajánlataink


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!