Program


Royal Opera House Live - Csajkovszkij: Csipkerózsika

Royal Opera House Live - Csajkovszkij: Csipkerózsika

A Csipkerózsika különleges helyet foglal el a Royal Ballet repertoárjában. Ez volt az a mű, amellyel a II. világháború után a társulat debütált a Covent Gardenben. Hatvan évvel később a vezető koreográfusainak közreműködésével felújították az eredeti produkciót, visszahozva a színpadra Oliver Messel pazar díszleteit és jelmezeit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 16. csütörtök, 20:00

Royal Opera House Live – Csajkovszkij: Csipkerózsika

A Csipkerózsika különleges helyet foglal el a Royal Ballet repertoárjában. Ez volt az a mű, amellyel a II. világháború után a társulat debütált a Covent Gardenben. Hatvan évvel később a vezető koreográfusainak közreműködésével felújították az eredeti produkciót, visszahozva a színpadra Oliver Messel pazar díszleteit és jelmezeit. Marius Petipa 19. században készült mesteri koreográfiáját Frederick Ashton, Anthony Dowell és Christopher Wheeldon szekciói egészítik ki, így születtek meg a klasszikus balett eszköztárának legkiválóbb pillanatai Csajkovszkij intenzív zenéjére, melynek talán azóta sincs párja a balett történetében.

Élő közvetítés Londonból!
Az előadás hossza: 3 óra, két szünettel.

Kerekesszékkel is látogatható!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise Meitner osztrák-svéd fizikus. Nyolc éve nem látták egymást. Akkor menekült a tudós nő zsidó származása miatt Svédországba. Előtte harminc évig a legközelebbi munkatársak és a legbizalmasabb barátok voltak Berlinben. Az atommaghasadás felfedezése fűződik a nevükhöz. Csakhogy a Nobel-díjat ezért az eredményért 1944-ben Hahnnak ítélték oda...

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

További ajánlataink


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!