Program


Sorbonne Sexual, Grabovski,Gidnim'rém

Sorbonne Sexual, Grabovski,Gidnim'rém

"adott két zenekar. mindketten mesélnek egy történetet. az elbeszélések egyszer csak összeérnek, és akkor azt mondják, csináljunk turnét. ha rájuk gondolok, egy csárdában képzelem el őket, tudod, a régi rágalmak egyike. elnézést, ezek isznak. rock and roll zenészek. reggelig beszélnek, amíg álmodják, betoppannak magukhoz, szevasz életem, mondják, és ölelnek.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 6. szombat, 20:30

Sorbonne Sexal x Grabovski x Gidnim'Rém:

"adott két zenekar. mindketten mesélnek egy történetet. az elbeszélések egyszer csak összeérnek, és akkor azt mondják, csináljunk turnét. ha rájuk gondolok, egy csárdában képzelem el őket, tudod, a régi rágalmak egyike. elnézést, ezek isznak. rock and roll zenészek. reggelig beszélnek, amíg álmodják, betoppannak magukhoz, szevasz életem, mondják, és ölelnek."

SRBNN x GRABOVSKI Debrecenben!

Vendégünk a nagyszerű Gidnim'Rém! Várunk benneteket! 

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

További ajánlataink


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!