Program


Soron Kívül - vendég: dr. Csókay András

Soron Kívül - vendég: dr. Csókay András

A beszélgetés-sorozatban egy közös hívószóróra három különböző alkotó reagál egy-egy külön beszélgetésben. E beszélgetésekre - melyek egyúttal nyilvános podcast felvételek is – ott ülünk le, ahol máskor abbamarad. Beszélgetőtársaink olyan alkotó emberek, akik az emberi sors kérdéseivel szembesítenek újra meg újra, szóval, tettel, a művészet gesztusaival.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 12. kedd, 19:00

Egy hívószó, három vendég – ez a SORON KÍVÜL, a Kultúrfitnesz és a B32 Galéria és Kultúrtér közös produkciója.

Második sorozat: #Fiú

Beszélgetőtárs: Horváth Gergely

November 5., VISKY ANDRÁS költő, drámaíró, egyetemei tanár
November 12., dr. CSÓKAY ANDRÁS idegsebész
November 19., JURONICS TAMÁS táncművész, koreográfus

#FIÚ
(Férfi) létünk elfeledett, de egyik legfontosabb dimenziója. Úgy futunk neki az életnek, hogy apánk fiai vagyunk, kérdés, jelen van-e vagy nincs, ismerjük-e őt, vagy nem, ha igen, hogyan, miből; abból, amit cselekszik, vagy abból, amit hiányként élünk meg? Fiúból leszünk apák; mit rejt atyai örökségünk, kit látnak bennünk gyermekeink, megvan-e még a férfiban a fiú, és kinek a karjaiban? Mi történik, ha a fiú elveszíti apját, s az apa elveszíti a fiát? S hogyan változik a bennünk élő férfi, amikor megtapasztalja, hogy Isten gyermeke?

Mit művel az emberi szívvel A fiú?

***

A beszélgetésről hang- és képfelvétel készül. A jegy megvásárlásával ön beleegyezését adja, hogy vendégként hangja és arca megörökítésre kerülhet.

Az NKA támogatásával - www.nka.hu

***

A beszélgetésről hang- és képfelvétel készül. A jegy megvásárlásával ön beleegyezését adja, hogy vendégként hangja és arca megörökítésre kerülhet.

Az NKA támogatásával - www.nka.hu

Ajánlatunk


A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

További ajánlataink


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!