Program


Spanyol Filmhét 2019 - Vallásos rajongás (nyitó előadás)

Spanyol Filmhét 2019 - Vallásos rajongás (nyitó előadás)

spanyol vígjáték, 90 perc, 2018
spanyol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 29. kedd, 19:30

Rendező: Marta Díaz de Lope Díaz

szereplők: Gloria Muñoz, Pepa Aniorte, Juan Gea, Rocío García Molina, Joaquín Núñez

 

Az andalúziai kisvárosban élő Carmen leghőbb vágya, hogy vezető tisztséget töltsön be lakóhelyének vallási közösségében. Ambícióinak az sem vethet gátat, hogy ez hagyományosan a férfiak kiváltsága... A film afféle „nők az idegösszeomlás szélén” történet, mégis új szín a spanyol mozi világában. Marta Díaz de Lope Díaz rendezőnő a férfisovinizmust állítja pellengérre. Feminista komédiája úgy kritizálja a húsvéti szenthét bizonyos aspektusait, hogy közben tiszteletben tartja annak vallási és kulturális tartalmait.

Ajánlatunk


A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

További ajánlataink


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!