Program


"Száz titok kavarog" - Hírös Agóra

"Száz titok kavarog" - Hírös Agóra

Zenés, irodalmi est Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 19. kedd, 19:00

„Úgy érzem s bátran vallom, hogy az európai magyar lelkének a szószólója vagyok.” (Budapesti Napló 1906.)

Ez a műsor a népzene és a klasszikus zene sajátos ízeivel kíván segíteni a hallgatóságnak elmélyedni Ady Endre költészetében úgy, hogy az útkereső, vívódó, gyarló ember gondolatait, igazságait felidézve élményt és hitet adjon. Reményt, sőt meggyőződést ahhoz, hogy globalizálódó világunkban van még a kultúra értékeit őrző, továbbadó és szerető ember, aki nyilvánvalóan európai, egyszerre keleti és nyugati, ezzel együtt magyar.

A „Száz titok kavarog” című előadás során a magyar népzene, a klasszikus zene, a magyar jazz ízű muzsika és a vers sajátos egymásba fonódása jelenik meg.
Ennek megvalósításában közreműködik Őze Áron, Csík János, Balogh Kálmán cimbalomművész, Dresch Mihály szaxofon művész, Auksz Éva színművész és énekesnő, Bognár András és Vizeli Máté népzenészek, a Budapesti Kamarazenei Műhely és Gellén Péter néptáncos.

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

További ajánlataink


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!