Program


Szerencsés János - A Grimm testvérek meséje alapján / MINIMATINÉ

Szerencsés János - A Grimm testvérek meséje alapján / MINIMATINÉ

A szórakoztató előadás a kedves mese mellett a blues műfaj stílusjegyeit és hangszereit, valamint az improvizációt és az emberi butaságot is bemutatja.

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 5. szombat, 11:00

Hogy létezett-e ez idáig a blues-zenejáték műfaja, abban magunk is bizonytalanok vagyunk. Abban azonban egészen biztosak, hogy mostantól egyre népszerűbb lesz, ugyanis Szerda Árpád olyan muzsikát szerzett, amely egészen bizonyosan sokakat megnyer ennek a már-már klasszikus műfajnak. A Grimm testvérek által lejegyzett Szerencsés János kevéssé ismert mese, noha humora és bölcsessége okán a legnagyobbak között lenne a helye. A belőle született darab igazi kuriózum, talán valami egészen újnak a hírnöke. A szórakoztató előadás a kedves mese mellett a blues műfaj stílusjegyeit és hangszereit, valamint az improvizációt és az emberi butaságot is bemutatja.

Korosztály: 3-8 év

Közreműködők:
szájharmonika, gitár, billentyűk    Szerda Árpád
billentyűk    Dobozy Ágoston
műsorvezető, tuba    Lukácsházi Győző

Alkotók:
zeneszerző    Szerda Árpád
illusztráció    Szalay György

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

További ajánlataink


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!