Program


Szulák Andrea koncert

Szulák Andrea koncert

Személyes és ünnepi ajándékot hoz a nézőknek december 29-én Sopronba Szulák Andrea a Stúdió 11 Ensemble zenekar kíséretében.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

 

Személyes és ünnepi ajándékot hoz a nézőknek december 29-én Sopronba Szulák Andrea a Stúdió 11 Ensemble zenekar kíséretében. Életének történeteit, lenyomatait nyújtja át a közönségnek dalokban. Legyen jazz, pop, operett vagy musical, ő szinte minden zenés műfajban otthon érzi magát. Különleges, izgalmas, kiemelkedő és összetéveszthetetlen hangjával, színpadi játékával, jelenlétével, egyéniségével meghódította rajongóit. Az EMeRTon-díjas népszerű énekesnő nagy örömmel jön Sopronba. Szereti a várost, a közönséget. Emlékezetes fellépések kötik ide. Ezen a koncerten sorsának fontos pillanatait, találkozásait villantja fel a zene, a dalok által. Kedvenc dolgaim címet adta ennek az estjének, mert ezek a számok sok örömet, emléket jelentenek számára. Kísérik lelkét, pályafutását üzenetként, egyfajta igazodási pontként harminc éve. Elhangzanak majd Máté Péter, Cserháti Zsuzsa örökzöldjei, kedvelt feldolgozások, s nem maradnak ki azok a slágerek sem, amelyek összeforrtak a nevével. A kedvenc dolgaival. Mert ahogy énekli, C’est la vie, azaz ilyen az élet(e).

 

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

További ajánlataink


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!