Program


Tájbör és Gábris dalárdája Sunshine Tibivel

Tájbör és Gábris dalárdája Sunshine Tibivel

Két szerző, két közelgő könyvmegjelenés, egy bemutatkozó versesköteté és egy második regényé. Egy laptop, két playlist, két zenei ízlés, valamint a jogos kérdés, miszerint mégis kit érdekel, mit hallgatnak? Tehát: minden, amit nem is tudtad, hogy tudni akartál Halmi Tibor és Nyerges Gábor Ádám alkotói folyamatairól, de eddig nem jutott eszedbe megkérdezni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 31. csütörtök, 18:00

Október 31-én, az Óvóhelyen soha vissza nem térő (és soha senki által nem igényelt), egyszeri lehetőség nyílik befülelni a boszorkánykonyha résre nyitva hagyott ajtaján. Témánk tehát a zene, ki mit hallgat, hogyan hat az alkotás folyamatára, tereli vagy eltéríti az írást a zene? Félspontán youtube-partyba torkolló felolvasó- és beszélgető estre készüljön tehát, aki óvatlanul aláereszkedik az Óvóhely festői kultúrbunkerébe, nagyjából középtájt a Muzsika tévé fáradt, esti konferálása, egy késő esti kulturális műsor és egy középlaza házibuli határmezsgyéjén.

Zenei választásaikat helyben felcsendülő aláfestésekkel tukmálják:
Halmi "Tájbör" Tibor, Nyerges "Gábris" Ádám, velük beszélget és a Nóta TV főműsoridős adásmenetét megszégyenítve konferál Semság "Szánsájn" Tibor

Együttérző jelenléteddel és belépő megváltásával egyaránt az Óvóhelyet és a három résztvevő, alacsony keresetű bölcsészt támogatod.

A belépő árából (legalább) egy fröccsre a vendégünk vagy - amíg a készlet tart, az est alatt nemcsak szabad, hanem kifejezetten javallott is a házibulijellegű, önkiszolgáló üzemmódú kortyolás.

Az este afterpartyja gyanánt a méltán kevéssé ismert DJ Sad! és DJ Tiber the Tiger bánatos beatjei tompítják a mulatozási kedvet. Kihagyhatatlan mód.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

További ajánlataink


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!