Program


Takács Nikolas és a Modern Art Orchestra: Joy to the World - karácsonyi koncert

Takács Nikolas és a Modern Art Orchestra: Joy to the World - karácsonyi koncert

Különleges karácsonyi előadásra invitálja közönségét Takács Nikolas. A Modern Art Orchestrával közös, exkluzív produkció mindössze egyetlen alkalommal kerül színpadra: a másfél órás karácsonyi koncerten Nikolas legismertebb dalai mellett világslágerek kapnak új köntöst, jazz big band kísérettel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 27. csütörtök, 20:00

 Közreműködik:

    Takács Nikolas – ének
    Modern Art Orchestra

„Szeretem az adventi időszakot, szeretem járni az országot és szeretem zenémmel feltölteni a lelkeket. A Joy to the World címet adtuk karácsonyi koncertemnek, amely olyan est lesz, ahol dalaimat és gondolataimat a fantasztikus Modern Art Orchestra támogatásával a BMC Koncerttermében lesz szerencsém továbbadni a közönségnek.” (Takács Nikolas)

A MAO tizenegy éves fennállása óta nemzetközileg is elismert nagyzenekarrá nőtte ki magát, mely számos zenei műfajban elkötelezett, így a jazz, pop, klasszikus és kortárs zenében is kiemelkedő. A zenekar rendszeresen turnézik Európa-szerte, az Egyesült Államokban és Izraelben, valamint játszott már olyan legendás művészekkel, mint Ennio Morricone, Rhoda Scott, David Liebman, Chris Potter, James Morrison, Bob Mintzer és Adam Nussbaum.

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

További ajánlataink


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!