Program


Tálas Áron – Ifj. Tóth István – Csízi László: My Favorite Things

Tálas Áron – Ifj. Tóth István – Csízi László: My Favorite Things

Érdekel, mi van az egyik leginvenciózusabb fiatal magyar jazz-zongorista Spotify-lejátszási listáján? Tálas Áron barátaival ezen a koncerten az őt inspiráló zenészek közelmúltbeli repertoárjából válogat.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 15. szerda, 20:00

Közreműködik:

Tálas Áron - zongora
Ifj. Tóth István - nagybőgő
Csízi László - dob

Érdekel, mi van az egyik leginvenciózusabb fiatal magyar jazz-zongorista Spotify-lejátszási listáján? Tálas Áron barátaival ezen a koncerten az őt inspiráló zenészek közelmúltbeli repertoárjából válogat. Azoktól a zeneszerzőktől is hallhatunk majd a ’90-es és a 2010-es évek között született kompozíciókat, akiknek neve hallatán minden amerikai jazzrajongó egyetértően bólogat, hozzánk azonban a távolság miatt lassabban jut el zenéjük. Jon Cowherd, Sullivan Fortner, és Alan Pasqua zongoristák erőteljesen formálták-alakítják a modern jazz hangképét, még ha mindez a mi közép-európai nézőpontunkból nézve kissé takarásban is zajlik. A koncerten az olyan, itthon is közismert jazz-alkotók kompozíciói is új megvilágításba kerülnek a trió értelmezésében, mint Brian Blade dobos-zeneszerző, a svéd jazz tragikusan korán elhunyt hangfestője, Esbjörn Svensson zongorista, vagy a basszusgitár-játékot megújító géniusz, Jaco Pastorius számai. És hogy senki ne távozzon a koncertről a felismerés „aha-élménye” nélkül, közismert jazz-standardek is fel-felbukkannak majd Tálas Áron és barátai, Ifjabb Tóth István bőgős és Csízi László dobos előadásában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett helyiség a Budavári Palota a századforduló magyar iparművészetének csúcsteljesítménye volt. Az 1900-as párizsi világkiállításon nagydíjat nyert terem Hauszmann Alajos tervei alapján készült el, kialakításában a kor legjobb magyar művészei és iparosai vettek részt.

További ajánlataink


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!