Program


Tanácselnök - Ceglédi Zoltán új önálló estje

Tanácselnök - Ceglédi Zoltán új önálló estje

Kéretlen tanácsok közéletről, balkonkertészetről, nagyon rövid farmersortokról (eleve meddig érjen, ha ez a neve, térdig?), csendrendeletről, szecesszióról, recesszióról és hülye szóviccekről. Ha mindig is tudni akarta, miért nincsenek olasz kocsmák, miért nem tudnak szépen nyugdíjba menni a politikusok, és melyik két testrészünk nő életünk végéig, akkor jöjjön el!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 25. péntek, 19:00

Tanácselnök - Ceglédi Zoltán új önálló estje

"Kéretlen tanácsok közéletről, balkonkertészetről, nagyon rövid farmersortokról (eleve meddig érjen, ha ez a neve, térdig?), csendrendeletről, szecesszióról, recesszióról és hülye szóviccekről. Ha mindig is tudni akarta, miért nincsenek olasz kocsmák, miért nem tudnak szépen nyugdíjba menni a politikusok, és melyik két testrészünk nő életünk végéig, akkor jöjjön el!

Ezt tanácsolom."

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

További ajánlataink


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!