Program


Tank and the Bangas / BTF 2020

Tank and the Bangas / BTF 2020

A Tank and the Bangas New Orleansból indulva hódította meg az amerikai közönséget, a csapat tagjai egy kötetlen és önfeledt közös zenélésen sodródtak egymás mellé, amikor 2011-ben egy open mic eseményen játszottak együtt. Annyira ráéreztek egymás energiáira, hogy nem sokkal később meg is alapították a zenekart.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 8. szerda, 20:00

Első lemezüket 2013-ban adták ki, a bemutatkozó albumot már nagyra duzzadt rajongótábor várta. 2017-ben újabb mérföldkőhöz érkeztek: 6000 formációt megelőzve nyerték meg a National Public Radio Tiny Desk versenyét, ami a műsorvezető Bob Boilen szerint „lírai mélységüknek és sokszínűségüknek” volt köszönhető.

Második nagylemezük, a Green Balloon 2019-ben látott napvilágot, és korábbi dalaiknál is jobban tükrözi, hogy a csapat milyen sokféle zenét képes saját arcára formálni. Az együttes forntembere, Tarriona „Tank” Ball énekstílusa olyan, mintha személyében minimum három teljesen különböző előadó egyesülne. Hol slammerként, hol jazz- vagy soulénekesként, hol rapperként formálja a szavakat, dalszövegei pedig akár egy avantgárd költészeti antológiában is megállnák a helyüket.

Az együttes tagjai: Tarriona „Tank” Ball – ének, Daniel Abel – gitár, Jonathan Johnson – basszusgitár, Etienne Stoufflet – tenorszaxofon, Albert Allenback – altszaxofon, fuvola, Norman Spence – billentyűs hangszerek, effektek, Merell Burkett – billentyűs hangszerek, Joshua Johnson – dob, Anjelika Joseph, Tia Henderson – vokál

A koncert a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében az A38 Hajóval közös programként a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

További ajánlataink


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!