Program


Táplálkozás-Beállítás várandósság Fórumest: Carmenta-program

Táplálkozás-Beállítás várandósság Fórumest: Carmenta-program

AvaloMedica® Táplálkozás-Beállítás™ várandósság Fórumest: Carmenta-program™, avagy speciális táplálkozási és kapcsolódó étrendkiegészítési program, melyekkel a gyermekvállalási célok átfogóan támogathatóak (adott esetben komplex kihívások esetében is, mint például PCO-S vagy immunológiai kérdések).

Igen komplex, alternatív, természetes program a fogantatásért egészen a hozzátáplálás megkezdéséig. Megelőzési céllal, proaktívan; azaz felkészüléshez is remek esemény!
Előadó: Bartha Ákos; élelmiszerbiológus, táplálkozás-kutató, alapító tulajdonos és szakmai vezető

ONLINE-LIVE KÖZVETÍTÉSSEL IS ELÉRHETŐ!
----------------------------------------
"7 év sikertelen próbálkozás után jutottunk el a Táplálkozás-Beállítás csapatához, hogy az életmódunkat még inkább gyermek-baráttá tegyük és megoldjuk immunológiai problémáimat. Többek között Ákos útmutatásai alapján teljesen megváltoztattuk az addigi étkezési szokásainkat, újabb táplálékkiegészítőket kezdtünk szedni. A változások látványosak voltak a közérzetünkben, orvosi leleteinkben, de a végső bizonyosság, hogy jó úton járunk, az volt, hogy 2017. telének elején megfogantak, majd 2018. nyarán megszülettek ikerlányaink" V. Petra.

TÉMÁINK AZ ESTE FOLYAMÁN

— Várandósságra felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a megfelelő táplálkozással (és kapcsolódó, célirányos diagnosztikai módszerek és étrendkiegészítők segítségével).

— Várandóság alatti makro- és mikrotápanyagok jelentősége és személyre szabott bevitele (vajon milyen a megfelelő terhes multivitamin, genetikai információkat is figyelembe véve?!).
— Hozzátáplálás kérdései nagyon röviden
— NutriFunkcionális™ ételek jelentősége a fogantatás és várandósság kapcsán

— Hormonális és kapcsolódó immunrendszeri egyensúlyok kérdése várandóság előtt, alatt és utána (MTHFR-mutáció, NK-funkció celluláris immunstátusszal, Lipid-terápia, Lactobacillusok).
Immunrendszer alapjai (Th-1-es fehérvérsejt dominancia, NK-funkció, progeszteron, stb.);
Hormonrendszer alapjai (inzulin-rezisztencia, pajzsmirigy, HPA/stressztengely hormonjai - mellékvesék, hyperprolaktinémia).

— Komolyabb kihívások hatása a fogantatásra: autoimmunitás; pajzsmirigy és mellékvesék (HPA-tengely) működési zavarai; inzulinrezisztencia és emelkedett tesztoszteron-szint > PCO-S;
emésztőrendszeri egyensúlytalanságok, endometriózis, krónikus fertőzések, magas prolaktinszint, vashiányos vérszegénység, pajzsmirigy működési zavarok, stb.

-------------------------------------

A RENDEZVÉNY MESSZEMENŐEN TÖBB, MINT EGY ELŐADÁS: EGY INTERAKTÍV, 3 ÓRÁS, KISCSOPORTOS ESEMÉNY GYERMEKVÁLLALÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ LABOREREDMÉNYEID KÖZÖS-CSOPORTOS ÁTTEKINTÉSÉVEL, VALAMINT KONKRÉT, MEGOLDÁSORIENTÁLT JAVASLATOKKAL ÉS HAZAVIHETŐ ÍRÁSOS ANYAGOKKAL!

----------------------------------------

"Egy meddőségi központban a konzultációnk során az orvos azt mondta, hogy 1% esélyünk van, hogy természetesen ez sikerülhessen. Ezért is próbáltam megkeresni minden természetes utat, hogy mégis hátha van más lehetőségünk is.
És hát szerencsére ez igazolódott is a segítségetekkel! :)
Tudtam, hogy a legfontosabb az lenne, hogy a táplálkozásommal kezdjek el komolyabban foglalkozni.
Mindig is próbáltam “egészségesen” étkezni, de ez a rendszer a korábbiakhoz nem volt hasonlítható.
Az első konzultációhoz képest 3 hónapon belül ki is derült, hogy a babánk megfogant. :) Nagyon nagy volt az örömünk.
Ezután próbáltam továbbra is figyelni az étkezésemre. Ákostól is kaptam pár tanácsot, hogy mire figyeljek majd oda ebben az időszakban. Most már egészen közel vagyunk a születés pillanatához, és kijelenthetem, hogy nekem segítség volt végig az étkezésemben az útmutatás. Korábban a cukor eredményem nem volt jó, de most a 24. hetes terheléses cukrom is jó értéket
mutatott. :)
És szerencsére kilóban is nagyon jól állok így a 9. hónapban is, meg is dicsér mindig az orvosom. Tehát SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI, hogy ez a rendszer van, és nagyon örülök, hogy megtaláltalak Titeket!" - G. Enikő

----------------------------------------------

Ezen az estén is komplex szemszögből közelítjük meg a GYERMEKVÁLLALÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ  TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY összefüggéseit:

*** Minden résztvevő hozhatja a meglévő alap-laboreredményeit (nagy rutin) és kapcsolódó, egyszerűbb (hormon)paneljét, ugyanis az IDEÁLIS ÉRTÉKEK/ARÁNYOK/ÖSSZEFÜGGÉSEK tekintetében azokat is át fogjuk beszélni, illetve segítünk értelmezni a látottakat... (nem egyesével, hanem közösen/csoportosan).

*** Minden résztvevő további célirányos, megoldás-orientált és kiegészítő labor- és adott esetben célzott-személyre szabott táplálékkiegészítő példákkal, javaslatokkal és tapasztalatokkal távozik az este végére.
• vérkémiai eredmények elemzése/magyarázata

*** Gyermektervezés és várandósság alatt mire ügyeljünk, ha kiegészítőket használunk, hiszen a
jelenleg kapható multivitaminok akár ártalmasak (de min. teljesen hatástalanok) is lehetnek a
hazai Nők min. 40%-60%-ára?!

*** Jódpótlás pro és kontra megelőzési céllal és például pajzsmirigy gyulladás esetén
(Hashimoto)

----------------------------------

Várunk szeretettel! Nekünk ez az egyik kedvenc programunk... :-) Nagyon készülünk rá.

Ajánló


Mary izgatottan várja haza otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik.…

10 éve indult útjára Magyarország legnépszerűbb vokális sorozata, az Orientale lumen. A tizedik,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Ami a színlapra nem fért ki
Jegy.hu Blog

Beszámolók, érdekességek, interjúk a Jegy.hu programjairól, hogy felkészülten vághasson bele a kikapcsolódásba!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!