Program


The Doors Alive (UK) koncert

The Doors Alive (UK) koncert

Előzenekar: MIZRAB
Kapunyitás: 19:00, előzenekar 19:30, főzenekar: 20:30
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 24. péntek, 19:30

The Doors Alive koncert – Európa legnépszerűbb tribute zenekara Angliából!

“A Doors Alive-ot pusztán tribute-zenekarnak nevezni nagyon méltatlan lenne ahhoz, ami a lehető legközelebb áll egy Doors koncert-élményhez fluxus kondenzátor és 1.21 Gigawatt segítsége nélkül. Ôk főpapok, akik lehetővé teszik számunkra, hogy a Doors oltáránál imádjuk Jim Morrison, Ray Manzarek, Robby Krieger és John Densmore igéjét és dalait.” - Pure Magazine, Írország

A zenekar hangzásvilágával és megjelenésével visszarepít minket az időben olyan klasszikus slágerekkel, mint "Light My Fire", "Break On Through", "Riders On The Storm", "The End" - és még jó néhány dallal.

Mike Griffioen, Barrington Meyer, Varga Norbert és Buzz Allan több, mint 1000 koncerten vannak túl – a Deep Purple és a Uriah Heep előtt is felléptek- és a világ számos országát meghódították már: Egyesült Királyság, Írország, Ausztrália, Dánia, Svédország, Norvégia, Svájc, Franciaország, Belgium, Hollandia, Németország, Ausztria, Lengyelország, Szlovénia, Horvátország, Málta, Görögország, Törökország, Libanon, Egyesült Arab Emírségek és Chile, hogy csak néhányat említsünk… 

Ezúttal Miskolcra is ellátogatnak, hogy a Gárdonyi park különleges hangulatával szinkronban idézzék meg a ’60 évek végének legnagyszerűbb pillanatait!

 

A koncert az NKA és a Hanfoglaló program támogatásával valósul meg.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

 

 

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!