Program


Tímár Sára és zenekara

Tímár Sára és zenekara

Tímár Sára Junior Príma-díjas énekesnő saját zenekarát 2009-ben alapította, azóta külföldi és belföldi koncerteket adnak és számos népzenei hangzó anyagon hallhatók. A Benczúr Kertben új anyagával áll színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 21. szerda, 19:30

Tímár Sára és zenekara:  Ének a határtalanról
07.21. 19:30 - 20:30 (esőnap másnap 07.22)

Tímár Sára Junior Príma-díjas énekesnő neve ismerősen cseng a hazai népzenei és világzenei életben, hiszen évek óta számos zenei formációban megfordult már, a táncház mozgalom fiatal generációjának egyik kiemelkedő alakja. Saját zenekarát 2009-ben alapította, azóta külföldi és belföldi koncerteket adnak.

A formáció tagjai:   Tímár Sára, Szabó Dániel, Bolya Mátyás, Nyitrai Tamás, Fekete Márton, Lelkes András, Hargitai-Halászi Lehel – furulya, ütőgardon

Járványügyi szabályok

A Benczúr Kerti Esték Népzenei koncertsorozatát  - a jelenleg érvényben lévő szabályozásnak megfelelően  -védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő kiskorú személyek számára látogathatják.  A védettségi igazolvány személyazonosító igazolvány, vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes.

A rendezvény szabadtéri, így a maszk használata csak a beléptetéskor és a pultnál kötelező.A nézőtér területén a maszk használatát a szervezők nem teszik kötelezővé.  Kérjük, ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra! A szabályok a hatályos rendeletek szerint változhatnak.

Kapunyitás: 18 órakor

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

További ajánlataink


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!