Program


"Több mint klezmer" Sabbathsong Klezmer Band vendég: Beke Farkas Nándor és Lisztes Jenő

"Több mint klezmer" Sabbathsong Klezmer Band vendég: Beke Farkas Nándor és Lisztes Jenő

Ezen az estén a jól ismert héber dalok magyar nyelvű klezmer változata mellett, új héber és jiddis nyelvű dallamok is felcsendülnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 12. péntek, 20:00

Ezen az estén a jól ismert héber dalok magyar nyelvű klezmer változata mellett, új héber és jiddis nyelvű dallamok is felcsendülnek. Masa Tamás és zenekarához két nagyszerű muzsikus is csatlakozik: Beke Farkas Nándor a 100 Tagú Cigányzenekarból és a virtuóz cimbalomművész, Lisztes Jenő, aki tehetségével meghódította a világ legrangosabb koncerttermeit is. Műsorukban a zsidó és roma zenét ötvözik, melyek között olyan slágerek is felcsendülnek majd, mint a Monti csárdás, az Ocsi csornüje, a Dva gitara, a Bai mir bistu sejn, és részletek a Hegedűs a háztetőnből.

Ajánlatunk


A Jóbarátok egyik írójának komédiája rengeteg humorral mutatja be az emberi játszmák változatos és hol vérre menő, hol röhejes természetrajzát.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

További ajánlataink


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!