Program


Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra, Vendégek: Pásztor Anna, Vitáris Iván

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra, Vendégek: Pásztor Anna, Vitáris Iván

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra mostanra összenőtt fogalom lett a magyar zenei palettán. Izgalmas koncertsorozataik a közönség egyik kedvenc szórakozásává váltak. Most egy újabb zenei csemegével veszik nyakukba a vidéki színháztermeket, művelődési központokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 4. hétfő, 19:00

Vera hitvallása az, hogy a zene jövője, megújulása a stílusok összekötésében rejlik, mindezt izlésesen tálalja minden alkalommal. A nagysikerű 2017-es Kongresszusi központ-beli Ünnep című nagykoncertje volt a kezdő lökés, ahol kétezer ember előtt hatalmas sikerrel lépett fel az underground, a gospel, a blues képviselőivel (Wolfie-Punnany Massif, Bolyki Gospel kórus, Tóth Gabi, Horváth Charlie társaságában) épp ezért erre a túrnéra két nagyon színes egyéniségű művészt hívott el magával muzsikálni, énekelni.

Egyikük Pásztor Anna az Anna&the Barbies frontasszonya, aki extravagáns stílusát, egyben nőies finomságait, költészetét, különleges energiáit viszi a színpadra, Vitàris Iván, az Ivan&the Parazol frontembere pedig mindig egy kis időutazásra hív fizimiskájával. A hetvenes évek nagy rockzenekarainak minden tulajdonsága reinkarnálódott benne, ami bohémságával, tehetségével, hatalmas hangjával párosul.

A dalok hangszerelése pedig a jazz, blues igazi, laza eleganciát közvetítő, klasszikus big band világba kalauzolja el a közönséget a fellépő művészek egyedi stílusával karöltve. Az estet azoknak ajánljuk, akik szeretik az ilyesfajta zenei csemegét és szeretnének igazi feltöltődést testileg-lelkileg.

Ajánlatunk


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

MŰSOR: BRAHMS: d-moll zongoraverseny, op. 15 SOSZTAKOVICS: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja zongora Vezényel: Keller András

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

További ajánlataink


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!