Program


Tükröm-tükröm tárlat - A másságról másként

Tükröm-tükröm tárlat - A másságról másként

Illés Barbara BoBa kiállítása - A reprezentatív 12+1 részes olajfestmény-sorozat egy időben és térben megjelenő egymással is kapcsolatot találó karakteres arcok és tekintetetek koncentrált erővel hatnak a befogadó műélvezőre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!


A nagyméretű arcok felfokozott érzelmei arra ösztönzik a nézőt, hogy katartikus mód azonosuljon velük. Akár a feszültségektől ordítani kényszerülő fekete nő érzelmeivel vagy az erőtől duzzadó harcra kész Cherokee indiánnal vagy épp a harmonikus, kiegyensúlyozott bölcs hindu kisugárzásával. Különböző nemzetiségek arcain keresztül mutatom be a közös elementáris érzéseinket és gondolatainkat, a legfőbb közöst, az emberségünk mércéjének fokát.

A legmélyebb érzelmeinkben sem vagyunk egyedül, a legkisebb is az egész része, mert minden összefügg mindennel. Átéljük a kudarc mélységeit és a boldogság magaslatait az élet különböző színterein, de olykor találkozunk egymással, osztozunk örömünkben vagy épp bánatunkban – melyhez a tárlat is színhelyül szolgálhat.

A 12+1 részes festmény között megjelenik a megváltó Jézus Krisztus is, amellyel az üzenet misztériummá, mintha próféciává kerekedne.

A néző is aktív szereplőjévé válik az alkotásnak, felfedezve önmagát és érzelmeit.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

További ajánlataink


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!