Program


Vasak varázsában - Görbe Márk művészettörténész előadás - sorozata

Vasak varázsában - Görbe Márk művészettörténész előadás - sorozata

A századforduló és a szecesszió magyar iparművészete -Görbe Márk művészettörténész előadás-sorozata

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 7. kedd, 18:30

A 19-20. század fordulója az egyik legizgalmasabb időszak volt az iparművészet történetében. A számtalan stílus egymásmellettisége, az évszázadok alatt tökélyre fejlesztett kézi technikák a modern gépek alkalmazásával együtt eredményezték, hogy sohasem látott változatosságban készüljenek a hazai bútor-, kerámia-, fém- és textilművesség remekei. Előadás-sorozatunkban ezek közül mutatjuk be a kor legszebb, legkülönlegesebb magyar darabjait, és közben megismerkedünk a tárgyakat készítő gyárak, műhelyek, iparművészek – sokszor igencsak fordulatos – sorsával is. A számtalan vetített képpel illusztrált, érdekes történetekkel fűszerezett előadások szemkápráztató körképet rajzolnak a századforduló világáról és iparművészetéről.

A bérlet, illetve a kedvezményes jegyek kizárólag személyesen az Eötvös10 jegypénztárában válthatók meg.

Ajánlatunk


zenés party két részben

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

További ajánlataink


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!