Program


VÉGRE(MEGINT) ÉRTJÜK EGYMÁST! - PÁL FERI ATYA, MENTÁLHIGIÉNÉS SZAKEMBER ELŐADÁSA
2

VÉGRE(MEGINT) ÉRTJÜK EGYMÁST! - PÁL FERI ATYA, MENTÁLHIGIÉNÉS SZAKEMBER ELŐADÁSA

Napjainkra nehéz feladattá vált tartós, megelégedett társkapcsolatban élni, mert azok az összetartó erők, amelyek egy férfi-nő szövetséget anno megerősítettek, szinte semmivé foszlottak. Ezért mára személyes életfeladattá vált, ami néhány évtizeddel ezelőtt nem volt az. Éppen ideje, hogy elkezdjünk dolgozni magunkért, a kapcsolatunkért!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 15. szombat, 19:00

Pál Ferinek, katolikus pap volta ellenére fontos, hogy az előadásai semlegesek legyenek, hiszen bárki részt vehet rajtuk, és nem kell semmilyen vallási,ideológiai elvárásnak megfelelnie. 

Előadásaira jellemző a strukturáltság és az érintett szakirodalom intenzív használata, valamint a közvetlen, gyakran csapongó, humoros történetek mesélésére is építő stílus. A „pálferi" jelenséget a SOTE Mentálhigiéné Intézete szociológiai kutatás során vizsgálja. Nem véletlenül.    

Az előadást követően könyvárusítás és dedikálás is várható. 

Ajánlatunk


10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

zenés party két részben

További ajánlataink


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!