Program


A kis herceg / Der kleine Prinz

A kis herceg / Der kleine Prinz

Gilles Dyrek: Velence hóban

Ez a vígjáték kifinomult humorral nyúl hozzá az idegenek témájához, felhőtlen szórakozást biztosítva a közönség számára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 3. csütörtök, 18:00

Gilles Dyrek: Velence hóban

„Maradok, de pokollá teszem az estéd.” - ígéri meg kedvesének Patrícia, mert valójában semmi kedve párja régi barátjánál és annak menyasszonyánál vacsorázni, mivel még csak nem is ismeri őket. A felszínes csevej közben egy szót sem szól, melyből a vendéglátó pár azt a következtetést vonja le, hogy Patrícia külföldi, és ennek megfelelően bánnak is vele. Patrícia örömmel veszi a lapot, így válik számára – és a közönség számára is - egy feszült hangulatú vacsorából egyre szórakoztatóbbá az este.

Ez a vígjáték kifinomult humorral nyúl hozzá az idegenek témájához, felhőtlen szórakozást biztosítva a közönség számára.

Ismét Kecskemétre látogat a híres szekszárdi németnyelvű társulat. A Deutsche Bühne Ungarn nem ismeretlen a színházrajongók körében, hiszen országszerte teltházzal játszanak. A tavalyi évadban sem okoztak csalódást a kecskeméti nézőknek, ezért idén is meg szeretnénk örvendeztetni őket egy három-előadásos bérlet lehetőségével. Természetesen az előadások német nyelvűek, de felirattal bárki számára élvezhetőek. Az előadások helyszíne ezúttal is a Hírös Város Turisztikai Közpntban, az Új Kelemen László Kamaraszínházban lesz.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

További ajánlataink


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!