Program


Vérkötelékek

Vérkötelékek

A lezártnak hitt sötét családi titok újra terítékre kerül egy gazdag mecénás halálának évfordulóján. Három mindenre elszánt fivér fordulatokkal teli harca a gazdag családi örökségért...
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 16. csütörtök, 19:00

Helyszín:
36 Bisztró
Budapest, 1033 Szentendrei út 36/A

Ma esti Gyilkosság a vacsoránk

A lezártnak hitt sötét családi titok újra terítékre kerül egy gazdag mecénás halálának évfordulóján. Három mindenre elszánt fivér fordulatokkal teli harca a gazdag családi örökségért. Elrejtett iratok, ellopott bizonyítékok és szekrénybe bújtatott csontvázak. Mindez észrevétlen maradna, ha az áldozat, a becsületes apa, halála előtt nem fordult volna végső elkeseredésében egy fiatal újságíróhoz, akiről kiderül, mélyebb szálak fűzik a testvérekhez, mint azt elsőre gondolnánk…

Szereplők:

Giulio Medici                Béres Miklós / Széll Attila
Carlo Medici                 Barnák László / Hajdú László
Greta Gioello                Szoták Andrea
Napoleone Medici       Erdei Gergő / Hajdú László
Mia Benetti                   Szakács Zsuzsa

Amennyiben bármilyen további információra van szüksége az előadásról vagy a jegyvásárlásról, lépjen kapcsolatba velünk az info@gyilkossagavacsoran.hu e-mail címen, vagy a következő telefonszámon: +36309196211.

FONTOS: Kérjük vegetáriánus menü igényét, vagy étel allergiáját legkésőbb 3 nappal a rendezvény előtt jelezze felénk e-mailen.

Pontos érkezést javaslunk, hiszen akár néhány perces késés miatt is “életbevágóan” fontos bizonyítékok, információk maradhatnak örökre rejtve. Érkezés 30 perccel a vacsora kezdete előtt (18:30-19:00 között).

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!