Program


Vérnász

Vérnász

Federico Garcia Lorca szövege úgy lüktet, mint ereinkben a vér. Erő van benne és a végtelenség ígérete, miközben minden szavunk és pillanatunk úgy múlik el az időben, mint jóslat saját magunkról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 17. csütörtök, 19:00

Vérnász
(Az RS9 Színház és az Anyaszínház előadása)

Federico Garcia Lorca szövege úgy lüktet, mint ereinkben a vér. Erő van benne és a végtelenség ígérete, miközben minden szavunk és pillanatunk úgy múlik el az időben, mint jóslat saját magunkról.

Kétségbeesetten reménykedünk az örökkévalóságban és tapasztaljuk azt meg a szerelemben. Ezért kapaszkodunk bele, őrizzük kicsi kincsünket. A mennyországot érezzük meg, miközben türelmesen vár ránk örök társunk: a Halál.

Anya: Lábán Katalin
Menyaszony: Kálóczi Orsolya
Anyós: ZuborÁgnes
Leonardo felesége: Kadlóth Zsófi
Leonardo:Menszátor Héresz Attila
Vőlegény: Timkó János
A menyaszony apja: Széles László
A halál(mint koldusasszony): Záhonyi Enikő
A Hold: XXX

Jelmez: Korpics Móni
Diszlet: Vartapetján Petranna
Fény: Csáki Rita
Hang: Csapó Márta Borbála
Átdolgozta és rendezte: Maday Gábor

Az előadás hossza kb. 150 perc, szünettel

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

További ajánlataink


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!