Program


Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Nepál
2

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Nepál

2023. február 8-án folytatódik a KMO-ban a Világjáró című úti-sorozat, melynek keretén belül Nepálba utazhatunk el képzeletben.


 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 8. szerda, 18:00

A több részes előadássorozat vezetője Radics Tamás, aki 2015-óta foglalkozik túravezetéssel. Az utak során mindig nagy hangsúlyt fektet az ismeretterjesztésre, hogy az élmények mellé valami pluszt is tudjon nyújtani. Mottója, hogy a kaland által átitatott élmények és emlékek, amelyeket a kirándulások és az utazások adnak nekünk, a legfontosabb motiváló erők közé tartoznak.

Nepál - Út az Everest alaptáborba

Földünk legmagasabb hegyéhez vezető több napos túraútvonal a világ egyik leghíresebb trekkingje. Nem egy klasszikus értelemben vett túra, inkább egyfajta zarándoklat, amely során a hangsúly ténylegesen az úton van. Az "óriások földjét" járva mindenki mást él meg, éles kontrasztjai megosztóak, hatása az út végeztével csak erősödik. Annak ellenére, hogy a tömegturizmus túlzottan jelen van, és a "völgy" érintetlen bájával már csak a hőskor útleírásaiban találkozhatunk, ez a "hely" valamiért magával ragad és visszatérésre késztet. 

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

További ajánlataink


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!