Program


VI.OPEN FESZTIVÁL: Cserepes Gyula:Az érzékszervek gimnasztikája

VI.OPEN FESZTIVÁL: Cserepes Gyula:Az érzékszervek gimnasztikája

Az eseményekben a pandémia okozta állapotokra és személyes, városlakói igényeinkre egyaránt reflektálunk, mindezt karaoken, foglalkozáson, szókimondó buffon workshopon keresztül. Közös feldolgozás, közös alkotás, közös élmény.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 16. kedd, 19:00

A 2021-es OPEN Fesztivál keretein belül Cserepes Gyula koreográfus, táncművész, táncpedagógus egy olyan mozgás alapú kurzust tart az érdeklődőknek, aminek során az öt érzékszerv megmozgatásán van a hangsúly. A látás mellett, a hallás, ízlelés, szaglás és tapintás szerveinek felfedezése, átmozgatása által kiváltott érzékenyebb figyelmi állapotban olyan játékos feladatokkal fogunk foglalkozni, amik fejlesztik a testtudatot, a térérzékelés képességét és a ritmuskészséget. A kurzusra válogatott feladatok egyrészt Gyula sok éves alkotói és pedagógusi tapasztalatain, másrészt Szergej Vaszilyevics Hippiusz gyakorlatainak 1967-ben kiadott gyűjteményén alapulnak.

Előadó: Cserepes Gyula

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

További ajánlataink


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!