Program


Visky András: Pornó –feleségem története

Visky András: Pornó –feleségem története

Dokumentumjáték, tizenöt jelenetben, szünet nélkül

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 1. szombat, 20:30

Visky András: Pornó – Feleségem története
Dokumentumjáték, tizenöt jelenetben, szünet nélkül

„Pornó” F.N. Dosszié – Jelentés (részletek)

„1989. október 6-án pénteken 19.00-kor a Célszemély szabadtéri előadást tartott az utcagyerekeknek a Hóhér háza romjai között. 18 (azaz tizennyolc) gyerek volt jelen, javarészt koszos cigányok. Az előadás végén a Célszemély bejelentette, hogy „áldott állapotban” van és megmutatta a gyermekeknek a hasát.”
„1989. október 18-án Célszemély előadására felnőttek is kezdenek jönni, élelmet és ruhát hoznak a gyerekeknek.”
„1989. december 11. Az utóbbi napokban külföldi rádióadók közvetíteni kezdték Célszemély fellépéseit. Célszemély férjének temetése valóságos rendszerellenes tüntetéssé fajult.”
„1989. december 13-án a belügyi szervek erőszakkal behozták osztályunkra a „Pornó” fn. célszemélyt. A vizsgálat kiderítette a magzat elhalását. A páciens nem volt hajlandó alávetni magát a műtétnek.

Szereplők: Imre Éva, Sinkó Ferenc

Díszlet-, jelmeztervező: Bocskai Gyopár
Zeneszerző: Cári Tibor
Koreográfus: Sinkó Ferenc
Rendező: Árkosi Árpád

A Gyulai Várszínház és a Kolozsvári Állami Magyar Színház bemutatója

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

További ajánlataink


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!