Program


Vive le Jazz! - Pronto!

Vive le Jazz! - Pronto!

A Pronto! jelentése ’Kész!’. Késznek lenni valamire, ugrásra késznek, gyorsnak és serénynek. Késznek lenni megélni a jelen pillanatot, annak teljes intenzitásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 14. csütörtök, 20:00

Vive le Jazz! - Pronto!

Közreműködik:
Daniel Erdmann - szaxofon
Christophe Marguet - dobok
Bruno Angelini - zongora
Hélène Labarrière - nagybőgő

Daniel Erdmann szaxofonos és Christophe Marguet dobos együttműködése 2010-ben kezdődött. Debütáló duóalbumukat 2013-ban jelentették meg Together, together címmel (mely kiérdemelte a francia Jazzmagazine legjobb albumoknak járó Chock minősítését, és a Citizen Jazz Élu jelvényét, valamint bekerült a Jazz News magazin válogatásába). Ezt követően 2018-ban újabb albumot adtak ki Three Roads Home címmel, melyen már két bőgős, Henri Texier és Claude Tchamitchian is melléjük szegődött, és amely hasonlóan pozitív visszhangot keltett a francia és nemzetközi sajtóban (Citizen Jazz – Élu , Culture Jazz – Oui!). Most Daniel Erdmann és Christophe Marguet a francia jazzszcéna újabb két kiemelkedő zenészével folytatja a zenei felfedezést: Bruno Angelini zongoristával és Hélène Labarrière bőgőssel. Együttműködésük abból a vágyból született, hogy ütköztessék zenei univerzumaikat, valamint, hogy a kortárs jazznek eme rendkívül erős és kiemelkedő zenészegyéniségeinek lehetőséget adjanak a találkozásra. Repertoárjukat teljes mértékben Daniel Erdmann és Christophe Marguet szerzeményei teszik ki.

A formáció zenészei rengeteg tapasztalattal a hátuk mögött is folyton folyvást keresik az újabb és újabb emberi és zenei találkozások lehetőségét – ennek bizonyítéka ez a zenekar. A Pronto! jelentése ’Kész!’. Késznek lenni valamire, ugrásra késznek, gyorsnak és serénynek. Késznek lenni megélni a jelen pillanatot, annak teljes intenzitásában. Mindez egyben annak tudatosítását is feltételezi, hogy egyensúlyi ponton vagyunk, egy különleges momentumban, amikor úgy érezzük, hogy teljes mértékben belefeledkezhetünk a zenébe és az életbe.

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

További ajánlataink


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!