Program


VR Vidámpark ajándékjegy - Dark side of Anubis
10

VR Vidámpark ajándékjegy - Dark side of Anubis

A két saját fejlesztésű hyperreality élményünk egyike ez a 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszerveteket megmozgató kaland, amelyben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnotok kell. A cél a kijutás egy elátkozott piramisból, miközben nemcsak látjátok egymást, de együtt is kell működnötök a siker érdekében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

VR Vidámpark ajándékjegy - Dark side of Anubis

Képesek vagytok megtörni az átkokat és kiszabadulni egy csapdákkal teli piramisból? Tegyetek együtt egy valódi sétát, miközben csak egyetlen fáklya világítja meg az utatokat! Ebben a különleges hyperreality-élményben egyszerre négyen is el tudtok indulni, és mindannyian kelletek ahhoz, hogy teljes létszámban jussatok ki… A két saját fejlesztésű hyperreality élményünk egyike ez a 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszerveteket megmozgató kaland, amelyben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnotok kell. A cél a kijutás egy elátkozott piramisból, miközben nemcsak látjátok egymást, de együtt is kell működnötök a siker érdekében.

Technikai okok miatt a Dark side of Anubis élményét csak minimum 140 cm feletti látogatóink számára tudjuk biztosítani. Az élmény kb. 25 perc (beöltözéssel, ismertetéssel), amit fejenként egyszer lehet átélni.


A jegyet időpont nélkül lehet megvásárolni, és a VR Vidámpark Felhasználási Garanciája értelmében több, mint egy évig, 2021.12.31-ig be lehet váltani.

Ajánlatunk


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

További ajánlataink


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!