Program


Wine Time - Gavallér vörösök: Cabernet franc és Villányi Franc

Wine Time - Gavallér vörösök: Cabernet franc és Villányi Franc

Wine Time - Gavallér vörösök: Cabernet franc és Villányi Franc Sorozatunkban zenei élményekkel bolondítjuk meg a legjobb hazai borok kóstolását, hogy a különleges italokhoz illő DJ-dallamokkal pezsdítsük fel az érzékeket. A Valentin-napi szenvedély jegyében gavallérosan izzó vörösöket kóstolunk, izgalmas cabernet franc és villányi franc borsor vár ránk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 14. péntek, 19:00

Előadó: Káli Ildikó sommelier
Dj-k: International Love Affair

Wine Time - Gavallér vörösök: Cabernet franc és Villányi Franc Sorozatunkban zenei élményekkel bolondítjuk meg a legjobb hazai borok kóstolását, hogy a különleges italokhoz illő DJ-dallamokkal pezsdítsük fel az érzékeket. A Valentin-napi szenvedély jegyében gavallérosan izzó vörösöket kóstolunk, izgalmas cabernet franc és villányi franc borsor vár ránk. Annál is inkább, mivel a nemzetközi szakértők szerint ez a szőlőfajta Magyarországon találta meg a számára legideálisabb termőhelyet!

A program 18 éves korhatárhoz kötött. A férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes jegyvásárlás szükséges február 13-án éjfélig.

Kerekesszékkel is látogatható!

Az Esernyős kulturális térként és kávézóként működik 3 HÉV-megállónyira a Margit hídtól.
A sokszínű programok mellett igazi kávékülönlegességek várnak mindenkit Óbuda különleges hangulatú Fő terén.

Ajánlatunk


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

További ajánlataink


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!