Program


X. Országos Egyéni Slam Poetry Bajnokság - Döntő

X. Országos Egyéni Slam Poetry Bajnokság - Döntő

A döntőn, ami minden évben a magyarországi slam poetry szcéna legrangosabb eseménye, Gyenge Veroni, regnáló Magyar bajnok és a szeptemberi előválogatókon bejutott slammerek csapnak össze. A produkciókat 5 fős zsűri értékeli, amelynek elnöke idén Babiczky Tibor költő, író, szerkesztő, aki évek óta értő szemmel és füllel követi a honi előadói-költészet alakulását.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 30. vasárnap, 19:00

X. Országos Egyéni Slam Poetry Bajnokság - Döntő

Az Országos Egyéni Slam Poetry Bajnokságot 2021-ben, a pandémia utáni első olyan évben, amikor már voltak élő slam események, Gyenge Veroni nyerte meg a Trafóban. Első női és határon túli bajnokként méltó módon képviselte országunkat a 2021 decemberében Brüsszelben rendezett Poetry Slam Európa Bajnokságon. Tette mindezt olyan jól, hogy bejutott a szeptember végén, szintén Brüsszelben zajló, a világon elsőként megrendezett Poetry Slam Világbajnokság döntőjébe. Azért, hogy ezúttal más állhasson a dobogó tetejére, a szeptemberi előválogatókról döntőbe jutott slammerek próbálnak mindent megtenni, ami a műfajba még belefér.

A döntőn, ami minden évben a magyarországi slam poetry szcéna legrangosabb eseménye, Gyenge Veroni, regnáló Magyar bajnok és a szeptemberi előválogatókon bejutott slammerek csapnak össze. A produkciókat 5 fős zsűri értékeli, amelynek elnöke idén Babiczky Tibor költő, író, szerkesztő, aki évek óta értő szemmel és füllel követi a honi előadói-költészet alakulását. Őt egészíti ki további három szakmai zsűritag, az ötödik pedig, önként jelentkezéses alapon, a közönség soraiból kerül ki. Az ő pontszámaik alapján hirdetik majd ki az első 3 helyezettet, a zsűri különdíjast, és a publikum által a helyszínen leadott szavazatok alapján kiosztásra kerül a közönségdíj is.

A hangulatot fokozza az Amoeba zenekar, a Kiégő Izzók vizuál csapata, felkért vendégelőadók valamint a Slam Poetry Budapest házigazdái, Süveg Márk Saiid és Pion István.

Támogatónk a Zing Burger&Co.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

További ajánlataink


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!