Program


ZSEBTENGER - Rutkai Bori Banda
2

ZSEBTENGER - Rutkai Bori Banda

A Fonogram-díjas zenekar tagjai legújabb, Zsebtenger című albumuk és a korábbi lemezeik (Sárkányjárgány, Pizsamátor, Űrdöngölők) nyári slágereivel hívják kalandra a kicsiket és a nagyokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 6. péntek, 10:30

Rutkai Bori színpompás horgolt bábjaival és egyedi kellékeivel kelti életre dalainak, meséinek szereplőit és kalauzol bennünket a valós és a képzeletbeli tájakon.

Szandálban szambázunk a „Laton-laton Balaton” partján, Majomhajókkal és Pizsamátor-kalózokkal kalandozunk a fénylő hátú óceánon, közben a Palacsinta pályaudvaról túrókrémes, fahéjfüstös vonatok indulnak, míg a Hosszúfejű királyfi palotájában lakodalomra készül a násznép. Végül körtáncot járunk a tóba pottyanó naplementében és a zsebtengeri stranddiszkóban Rizibizi nénivel és bácsival reppelünk.

Tarka kavalkád és igazi családi, nyári táncolda!

 

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

További ajánlataink


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!