Program


Zséda - Miattad Karácsony

Zséda - Miattad Karácsony

2019. december 8-án a Budapest Kongresszusi Központban Zséda legszebb dalai, karácsonyi slágerei, és ha már Karácsony, akkor néhány meglepetés új dal is felcsendül majd a műsorban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 8. vasárnap, 19:30

Zséda pályafutásának eddig eltelt 25 éve alatt sokszor, sokféle képen lopta már be magát a szívünkbe. Tucatnyi dala vezette a slágerlistákat, valamennyi albuma bearanyozódott. Ezer módon mesélt érzésekről, szerelemről, az emberi lélek csodáiról, és mindezek árnyékos oldaláról is.

Meg persze a Karácsonyról. Azon kevesek közé tartozik, akiknek sikerült olyan új karácsonyi dalt, dalokat alkotniuk, ami mára részévé vált az Ünnepnek.

Mesés látvány, ünnepi hangulat, profizmus és elegancia. Minden együtt lesz ezen az estén, hogy újra megszülessen a varázslat, mint már annyi alkalommal korábban.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!