Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2018: Takács Nikolas és Veres Mónika koncertje

Zsidó Kulturális Fesztivál 2018: Takács Nikolas és Veres Mónika koncertje

Takács Nikolas és Veres Mónika koncertje

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 30. csütörtök, 20:00

Takács Nikolas az ország egyik legkedveltebb énekese, aki az egyik televíziós tehetségkutató versenyben való szereplése óta, országos népszerűségre tett szert. Az R’n’B, soul és funk stílusok mellett, otthonosan mozog a jazz világában is. Pályafutása alatt a magyar jazzélet kiemelkedő alakjaival is lehetősége volt együtt zenélni, többek közt Babos Gyulával, Tony Lakatossal, Emilióval, Charlie-val és Solti Jánossal is.
Mostani koncertjén Veres Mónika lesz a partnere, akivel 2005-ben ismerkedett meg a Kőbányai Zenei Stúdióban. Onnan indult az ismeretségük és barátságuk, azóta többször is felléptek már együtt.
Az este során olyan nagyszerű szerzők műveivel készülnek, mint Alan és Marilyn Bergman, Michel Legrand, Burt Bacharach, David Hal, Nico Ross, akik jelentős hatással voltak a XX. század zenei világára. Különleges szerzemények egyedi stílusban, melyeket ebben a formában most először hallhat a közönség. A művészek számára is ez egy egyszeri és megismételhetetlen este lesz.

Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

További ajánlataink


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!