művész


Notis Georgiou

Notis Georgiou

Karmester.

Versenygyőztes, nemzetközileg népszerű zeneszerző, szólista, karmester, volt gordon szólamvezető, műfordító olasz, angol, francia, magyar, ó- és újgörög nyelven. Többek közt az Ember Tragédiájának görög fordítója. Azon ritka karmesterek közé tartozik, kik fenomenálisan terjedelmes szimfonikus, opera, balett és kamarazenei repertoárt kotta nélkül vezényelnek. 17 évesen megnyerte a…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Karmester.

Versenygyőztes, nemzetközileg népszerű zeneszerző, szólista, karmester, volt gordon szólamvezető, műfordító olasz, angol, francia, magyar, ó- és újgörög nyelven. Többek közt az Ember Tragédiájának görög fordítója. Azon ritka karmesterek közé tartozik, kik fenomenálisan terjedelmes szimfonikus, opera, balett és kamarazenei repertoárt kotta nélkül vezényelnek. 17 évesen megnyerte a Magyar Országos Gitárversenyt és ennek Közönség Díját, mely egy máig tartó ősbemutatók sorozatát indította el, többek közt az első magyar gitárversenyét-Rózsa Pál. Kitüntetéssel diplomázott a Zeneakadémia gitár- és karmesterszakán. Az intézmény és az Oktatási Minisztérium történetében az egyetlen, aki kivételes tehetsége miatt az 5 éves ciklust 3 év alatt végezhette el. Zeneszerzési és karmesteri tanulmányokat folytatott Firenzében is, oly mestereknél, mint Carlo Maria Giulini, Piero Bellugi, Zubin Mehta, Rudolf Barshai, Gianluigi Gelmetti. Még diákkorában számos zenekarnál karmesteri, művészeti vezetői és menedzseri feladatokkal bízták meg (BM Duna, B.Bartók Zenem. Intézet, Vass Lajos, MÁV). Rendszeresen lép fel szólista (gitár, billentyűs és ütőhangszerek) - karmesteri kettős szerepben. Nemzetpolitikai államérdekből magyar állampolgárságot nyert.  

Notis Georgiou az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia legfiatalabb tagja. 

Elektra

Elektra

Magyar Állami Operaház
  • Angol nyelvű feliratok

Ajánlataink


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!