művész


Gösch Sera

Gösch Sera

magánénekes

 

szoprán 

 

Sera Gösch isztambuli, majd bécsi tanulmányai után 2012 és 2015 között a bécsi Volksoper szerződtetett tagja. 2015-től kezdve szabadúszóként dolgozik, pályájának kezdetén Bécs sokáig központi szerepet játszott karrierjében: 2012 és 2017 között fellépett…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

magánénekes

 

szoprán 

 

Sera Gösch isztambuli, majd bécsi tanulmányai után 2012 és 2015 között a bécsi Volksoper szerződtetett tagja. 2015-től kezdve szabadúszóként dolgozik, pályájának kezdetén Bécs sokáig központi szerepet játszott karrierjében: 2012 és 2017 között fellépett a Bécsi Zeneegylet Aranytermében, a Konzerthaus Nagytermében, a Bécsi Állami Operaházban, a Hofburg császári palotában, a Jeruzsálemi Tavaszi Fesztiválon pedig a bécsi Opera kórusa kísérte. Majd egyre több országból kap felkérést, így például 2015-ben Ljubljanában Alban Berg Lulu-szvitjét énekelte a Szlovén Filharmonikus Zenekarral Keri-Lynn Wilson vezénylete alatt, valamint koncertezett a New York-i Lincoln Centerben, Washingtonban és Philadelphiában. A következő évben az Egyesült Államok mellett (Washington, New York, Boston) Kanadában is fellépett, majd Violettaként debütált Verdi Traviatájában a Várnai Állami Operaházban.

2017-ben Reinhold Glière ritkán hallott koloratúrszopránra írt koncertjét énekelte ugyancsak Ljubljanában, és ugyanebben az évben Moszkvába is eljutott, ahol Mozart-áriákkal lépett színpadra. Sera Gösch kedvelt szerepe a Szöktetés a szerájból Konstanzéja, akit játszott már a luxemburgi Théâtres de la Ville, az antwerpeni Toneelhuis színházakban és a Mannheimi Nemzeti Színházban. Barokk, illetve oratorikus művekben is gyakran szerepel. Címszereplő volt például Händel Rodelinda című operájában, a zeneszerző Feltámadás oratóriumában pedig Angelót énekelte. Bonnban a Máté-passió, Rómában a János-passió szoprán szólistája volt. 

2018-ban a Calgary Filharmonikus Zenekarral újévi koncertet adott Kanadában, márciusban koncertszerű előadásokon Szófiában Khrüszothémiszt énekelte az Elektrából, valamint a Salome címszerepét. Ez utóbbi szerepben találkozhatott vele ugyanebben az évben a budapesti közönség a Margitszigeten, 2019-ben pedig Wiesbadenben és Luzernben alakította Salomét. 2020 őszén az Opera új produkciójában lép fel a brnói Janáček Fesztiválon. (forrás: opera.hu)

 

Salome

Salome

Magyar Állami Operaház
  • Salome

Ajánlataink


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!