Program


A 100 tagú cigányzenekar szólistái, Sztárvendégek: Peller Károly és Szendy Szilvi

A 100 tagú cigányzenekar szólistái, Sztárvendégek: Peller Károly és Szendy Szilvi

A világ legnagyobb Cigányzenekarának szólistái!

A Magyar Örökség és Hungarikum-díjas 100 Tagú Cigányzenekar nevét, s eddigi teljesítményét méltán őrzi az Aranykönyv és a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeuma.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 15. szombat, 20:30

A 36. esztendeje született világhírű társulat klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. Afrika, Amerika, Ázsia, Ausztrália, Európa számos városaiban, több mint ezer koncertet adott. A 100 Tagú Cigányzenekar hagyományápoló művészeti tevékenysége felbecsülhetetlen érték, nincs párja a világon. Komolyzenei - többek között Liszt, Bartók, Kodály, Hubay, Erkel, Brahms, Csajkovszkij, Sarasate, Strauss - művek mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát, magyar nótát és népdalt játszanak.

E, mesterművek betanulására illetve új darabok megtanulására, 2021. áprilisától kiváló lehetőséget kaptak a 22. kerület Polgármesterétől, Karsay Ferenc Polgármester úrtól és Budafok-Tétény polgáraitól, nevezetesen egy új, modern próbatermet a Cziffra György Kulturális Központ koncerttermét.

A 100 Tagú Cigányzenekar egyedi magyar értéket képvisel.

A Magyar Örökség Díjat 2000-ben nyerték el, ugyanebben az évben bekerültek a Guinness Rekordok Könyvébe is. A 100 Tagú Cigányzenekar fennállása óta 27 CD, 5 DVD-lemezt jelentetett meg, ebből 5 platina, 9 aranylemez lett.

A zenekar „világhírű művészi és hagyományőrző gyakorlata” néven került be a Hungarikumok Gyűjteményébe, ezáltal 2014. március 18-tól jogosult a Hungarikum kitüntető cím használatára. A Hungarikum minősítés, olyan megkülönböztetésre, kiemelésre méltó értéket jelöl, amely a magyarság csúcs teljesítménye.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

További ajánlataink


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!