Program


A kezdő #Mozi.kert#
2

A kezdő #Mozi.kert#

A kezdő | Mozi.kert
amerikai komédia, 121 perc, 2015. 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 14. szerda, 21:00

A menő netes divatcég az egyenlő esélyek jegyében idősebb gyakornokokat is hajlandó fogadni. De erre talán nem készültek fel: beállít hozzájuk egy 70 körüli öltönyös, diplomatatáskás úr (Robert De Niro), és munkát kér. Valaha ő is hasonló szakmában dolgozott, mondja.
A cég főnöke, a megállíthatatlan tempójú és nehezen elviselhető temperamentumú Jules (Anne Hathaway) alkalmazza a férfit, és attól kezdve kénytelenek eltűrni egymást: különböző szeszélyek, különböző szokások és hasonló nyakasság ütközik össze – egészen addig, míg a sok utálatból barátság nem alakul.

A MOZI.KERT látogatásának házirendje

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt kellemes, nyáresti kikapcsolódást ígérő filmvetítéseinkre szerdánként 21:00-tól a MOMkult belső, ligetes kertjében.

A MOZI.KERTre érkezőket a vetítések kezdetét megelőző egy órában zene fogadja.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vetítések regisztrációs jeggyel látogathatók. A megváltott jegyek nem válthatók vissza.

Regisztrációs jegy váltható a momkult.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában.

Online és személyes jegyvásárlás esetén egy vásárló egy filmre max. 4 jegyet tud egyszerre váltani.

A megváltott jeggyel a belső kertben található padokon, székeken, párnákon és a fűben foglalhatnak helyet. Jegyet mindig csak a soron következő aktuális és a rákövetkező filmre lehet megvásárolni.

Rossz idő esetén a vetítés a színházteremben lesz megtartva.

A faburkolatos kávézó teraszon található bútorok áthelyezése nem lehetséges, azok a MOM Café vendéglátóipari egységhez tartoznak, az ott fogyasztó vendégek számára vannak fenntartva.

A MOZI.KERT-es vetítések napjain a MOM Café terasza 20:00 óráig vehető igénybe.

Ajánlatunk


Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

További ajánlataink


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!