Program


A város emlékezete

A város emlékezete

Egy többnyelvű, a régió multikulturalizmusát előtérbe helyező projektről van szó, melynek alapvető témája a két város, Budapest és Rijeka (Fiume) történelmi múltja, Rijeka mint kikötőváros szerepe az Amerikába vándorló magyarok életében, valamint a tranzit zónákra jellemző sajátosságok, úgy mint prostitúció, kereskedelem, éjszakai élet – levéltári és irodalmi anyagok segítségével való feltárása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 28. hétfő, 19:30

Egy kikötőváros élete igen mozgalmas, a történelmi változások kihatnak a város lakosságának összetételére, és valahogy ezek nyomot hagynak az évek során. Ezt a gazdag, színes és nagyon sok részletében magyar vontakozású történelmi tablót emberi, személyes történetekkel átszőve egy korokon átívelő, állandó kulturális párbeszédként képzeljük el, melyben a közös múltból megszólaló dolgok óhatatlanul kihatnak jelenlegi életünkre is.

Fiume (Rijeka) és Budapest. Két város, sok történet, korokon átívelő történelmi tabló, jelen és múlt, különbözőségek és egyezések, párhuzamok és egyediségek

Ki beszél, a város vagy én?


JÁTSSZÁK:
Homonnai Katalin
Nyakó Júlia
Pallagi Melitta
Nina Sabo
Nika Ivančić
Deni Sanković
Nagypál Gábor
Sipos György
Lovas Dániel

DRAMATURG: Gyarmati Kata
DÍSZLET-JELMEZ: Boros Viktória
ZENEI VÁLOGATÁS: Edvin Liverić

RENDEZŐ: EDVIN LIVERIĆ


A Stúdió K Színház és a Rijekai Kulturális Központ előadása

Az előadás a budapesti Stúdió K színház és a rijekai Hrvatski kulturni dom (Horvát Kulturális Központ) közös produkciója, hat magyarországi és három horvát színművész részvételével.

Bemutató időpontja: 2019. szeptember 22.

Ajánlatunk


Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka esőnap július 7.

Neoton musical musical két részben esőnap július 15.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak. Magyarország több nagyvárosa mellett Vecsésen a Bálint Ágnes Kulturális Központ színpadán is fellépnek.

További ajánlataink


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!