Program


Álmok

Álmok

Álmok – Az Esztergomi Musical Akadémia JP előadása
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 13. péntek, 20:00

Az Esztergomi Musical Akadémia JP újra elhozza a színpadra azt a varázslatos világot, amelyet mindannyian jól ismerünk, de ritkán értünk meg teljesen: az álmok világát. Az „Álmok” című előadás egyedülálló koncepcióra épül, hiszen a gyerekek saját álmaik alapján alkották meg a jeleneteket, és egyben ezek megtapasztalói is lesznek a színpadon. Az előadás során átélhetjük az álmok különleges kettősségét, a lentet és a fentet, a jót és a rosszat, a szépséget és a borzongató, horrorisztikus elemeket.

Ez az előadás nemcsak színezett álomképeket mutat be, hanem egy mélyebb utazást kínál az emberi lélek és az álmok világában, ahol minden érzés és tapasztalat megjelenhet. Az álmok lehetőséget nyújtanak a végtelen megtapasztalásra, és az Esztergomi Musical Akadémia JP előadása ennek a témának ad teret és hangot.

A J.P. Company Egyesület 2007 óta foglalkozik gyermekek tánc- és zenés színházi oktatásával, és évek óta sikeresen működik Esztergomban is. Felléptek már többek között Törökbálinton, Érden és Esztergomban, most pedig Szeged városát is meghódítják ezzel a rendkívül izgalmas és különleges előadással.

Rendező és felkészítő tanár: Maronka Csilla

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A Baross Imre Artista- és Előadó-művészeti Akadémia Évadnyitó előadása

További ajánlataink


A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!